top of page

Trženje za potovalno industrijo - Marketing For Travel Industry

Web Worx Labs Inc.

Če delujete v Turistični branži in iščete najboljše primere in digitalno strategijo za svojo blagovno znamko – ta je za vas!

Pridružite se vodilim v panogi Passport Online, ko razpravljamo o tem, zakaj so družbeni mediji tako pomembni za vašo potovalno agencijo, in odkrivamo nekatere najbolj kritične teme, povezane z obvladovanjem družbenih medijev.


Zajeli bomo:

  • Zakaj so družbeni mediji tako pomembni za vaše podjetje

  • Za kaj točno bi morali uporabljati socialne medije

  • ·Kako lahko uporabite družbene medije za trženje potovanj

  • Katera platforma je najboljša za vašo agencijo in kakšno vsebino objaviti, če ste v POTOVALNI INDUSTRIJI in iščete najboljše primere in digitalno strategijo za svojo blagovno znamko – ta je za vas!


Okvir digitalnega trženja za privabljanje vaše idealne stranke

Pomen poznavanja strank in načrtovanja njihove poti

Strategija za učinkovito uporabo platform družbenih medijev za povečanje angažiranosti in ustvarjanje potencialnih strank.

Pokrivamo vrhunske družbene platforme, vključno s Facebookom, Instagramom, Pinterestom, LinkedInom in Twitterjem. Predstavimo najboljše objave in razloge, zakaj delujejo, tako da jih lahko uporabite za svoj navdih za oblikovanje in koledar vsebin.


Ukvarjamo se tudi s pomenom vplivne digitalne prisotnosti za vašo blagovno znamko – kar pomeni imeti odlično spletno mesto, ki je optimizirano, da pritegne vaše občinstvo in omogoči konverzije.


Morate imeti za osupljivo spletno stran, ki prikazuje vaše edinstvene predloge

Kontrolni seznam SEO, da pridobite več potencialnih strank iz iskalnikov, lahko pokažete, kje vas stranke iščejo.


Uspešne platforme za digitalno oglaševanje in doseganje rezultatov. Ali želite povečati prepoznavnost z nizkim (mislimo res nizkim) proračunom? Lahko z Googlom in Facebookom? Kaj pa ustvarjanje potencialnih strank?


S temi nasveti in strategijami bodo vaša trženjska prizadevanja prinesla prave rezultate in ko si bo panoga opomogla in glede na zadržano povpraševanje bo vaša blagovna znamka na spletu pripravljena za prevzem trga!bottom of page